Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 942
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4167
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 942
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4167
Składniki
Wiśnie umyć i wydrylować, ogórka obrać ze skóry ( ja nie obierałam mam go z własnego ogródka) i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać kilka liści mięty. Całość zmiksować blenderem. Dodać miód, wymieszać i nalać do szklanek. Wstawić do lodówki.
Można dodać trochę wody mineralnej gdyż jest to dość gęste. Ja użyłam 2 kostki lodu na szklankę i też było super.