Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Wiśnie umyć i wydrylować, ogórka obrać ze skóry ( ja nie obierałam mam go z własnego ogródka) i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać kilka liści mięty. Całość zmiksować blenderem. Dodać miód, wymieszać i nalać do szklanek. Wstawić do lodówki.
Można dodać trochę wody mineralnej gdyż jest to dość gęste. Ja użyłam 2 kostki lodu na szklankę i też było super.