Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki, kwaśny, czerwony, pomarańczowy - totalne zamieszanie:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7896
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13660
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7896
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13660
Składniki
Jabłka obieramy, kroimy na ćwiartki. Mandarynki podobnie. Zalewamy wodą, zagotowujemy. Jak się zagotuje, wlewamy sok malinowy. Ja miałam sok własnej roboty, nie wiem jaki kompot wyjdzie z sokiem kupnym. Całość gotujemy aż owoce się rozgotują.