Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Rabarbar obierz, umyj , pokrój na mniejsze kawałki . Wrzuć do garnka zalej wodą . Dodaj cukier . Gotuj ok 15 minut na wolnym ogniu od momentu zagotowania.
Spróbuj czy jest wystarczająco dosłodzony . Wrzuć kostki lodu , zimny jest najlepszy. Smacznego !!