Do góry

Napoje Przepis na:

Kompot z rabarbaru

Kompot z rabarbaru

Autor:

Przepisów i artykułów: 40 Ocena: 155

Dodano:

Odsłon: 81

Najlepiej smakuje zimny

Składniki

  • rabarbar 30 dag
  • cukier 0,5 szklanki
  • woda 2 litry
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Rabarbar obierz, umyj , pokrój na mniejsze kawałki .


    Wrzuć do garnka zalej wodą .


    Dodaj cukier .

    Gotuj ok 15 minut na wolnym ogniu od momentu zagotowania.


  2. Spróbuj czy jest wystarczająco dosłodzony .

    Wrzuć kostki lodu , zimny jest najlepszy.




    Smacznego !!


Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń