Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kupować gotowe soki.Lepiej zrobić ten pyszny sok.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1333
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1333
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
Marchewki obierz,zetrzyj na tartce.Cytrynę i pomarańcze obierz.Jabłka obierz,wykrój gniazda nasienne.Brzoskwinię umyj,przekrój,wyjmij pestkę.
Zagotuj rondel wody.Włóż marchewki i owoce,gotuj 10 minut.Przypraw do smaku cukrem lub miodem(ew.sokiem z cytryny).Ostudź,zmiksuj.Wlej do ozdobionych cytryną szklanek.