Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny poncz z owocami,który na pewno każdemu będzie smakował:)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30198
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2244
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30198
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2244
Składniki
Kroimy banany w plasterki,ananasy i brzoskwinie w kostkę ,a winogrona przecinamy na pół i wyjmujemy pestki.Wrzucamy to do dużej miski.Sok który pozostał po brzoskwiniach również dodajemy<sok ananasowy nie>.Zalewamy spirytusem,lub<jak kto woli>wódką.Kiedy zamiast spirytusu dodamy wódkę,poncz będzie słabszy.Wstawiamy do lodówki na całą noc.Na drugi dzień bezpośrednio przed podaniem ,dolewamy nektaru pomarańczowego i mieszamy.Do szklaneczek najpierw dodajemy owoce z ponczu,a potem zalewamy je powstałą zalewą.Smacznego