Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny poncz z owocami,który na pewno każdemu będzie smakował:)
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Kroimy banany w plasterki,ananasy i brzoskwinie w kostkę ,a winogrona przecinamy na pół i wyjmujemy pestki.Wrzucamy to do dużej miski.Sok który pozostał po brzoskwiniach również dodajemy<sok ananasowy nie>.Zalewamy spirytusem,lub<jak kto woli>wódką.Kiedy zamiast spirytusu dodamy wódkę,poncz będzie słabszy.Wstawiamy do lodówki na całą noc.Na drugi dzień bezpośrednio przed podaniem ,dolewamy nektaru pomarańczowego i mieszamy.Do szklaneczek najpierw dodajemy owoce z ponczu,a potem zalewamy je powstałą zalewą.Smacznego