Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny poncz z owocami,który na pewno każdemu będzie smakował:)
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 333
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 132
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 185
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 333
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 132
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 185
Składniki
Kroimy banany w plasterki,ananasy i brzoskwinie w kostkę ,a winogrona przecinamy na pół i wyjmujemy pestki.Wrzucamy to do dużej miski.Sok który pozostał po brzoskwiniach również dodajemy<sok ananasowy nie>.Zalewamy spirytusem,lub<jak kto woli>wódką.Kiedy zamiast spirytusu dodamy wódkę,poncz będzie słabszy.Wstawiamy do lodówki na całą noc.Na drugi dzień bezpośrednio przed podaniem ,dolewamy nektaru pomarańczowego i mieszamy.Do szklaneczek najpierw dodajemy owoce z ponczu,a potem zalewamy je powstałą zalewą.Smacznego