Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dekoracji: Listki mięty lub melisy !!! :) 2 cząstki mango ;) !!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1540
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1407
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 295
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1540
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1407
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 295
Składniki
Z grejfruta wycisnąć sok i wlać go do miksera. Mango drobno pokroić i razem z 1 łyżką soku z puszki oraz cukrem także włożyć do miksera. Całość dokładnie zmiksować. Następnie dolać maślankę i ponownie zmiksować wszystkie składniki. Za pomocą specjalnych foremek do robienia dekoracji, z owoców mango wyciąć gwiazdki, serduszka lub kwiatki. Gotowy koktajl przelać do kieliszków, ozdobić listkami mięty oraz przygotowanymi wcześniej dekoracjami z mango.