Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy, orzeźwiający i dodający energo koltajl z zielonych warzyw.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2725
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1536
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2725
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1536
Składniki
Ogórka, kalarekę i cebulę obrać. Pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Blendować dość długo, aż nie zostanie żadna grudka. Dodać czosnek, tymianek, czosnek granulowany, sól, bazylię i kefir. Blendować jeszcze chwilę. Gotowy koktajl przelać do szklanki. Można udekorować bazylią. Smacznego!