Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy, orzeźwiający i dodający energo koltajl z zielonych warzyw.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3668
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 875
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34189
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 544
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3668
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 875
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34189
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 544
Składniki
Ogórka, kalarekę i cebulę obrać. Pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Blendować dość długo, aż nie zostanie żadna grudka. Dodać czosnek, tymianek, czosnek granulowany, sól, bazylię i kefir. Blendować jeszcze chwilę. Gotowy koktajl przelać do szklanki. Można udekorować bazylią. Smacznego!