Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przystaweczka.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1073
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 26
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 44
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4322
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 105
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1073
Seler, to kopalnia zdrowia. Gulasz zamknięty w słoikach, na wyjazd, musi zawi...
Odsłon: 26
Tak przygotowana wątróbka wg przepisu babci Krysi jest bardzo smaczna. Polecam.
Odsłon: 44
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 4322
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Odsłon: 105
Składniki
Avocado przekroić na dwie połówki.Ściąć tak żeby powstała "łódka "spokjnie leżała na talerzu.Oczywiście usunać pestę.Nakłuć widelcem miąższ,skropić konaikiem.Posolic popieprzyć w gniazdo po pestce włożyć musztrde ,keczup,majonez.Ugnieść w puszcze tuńczyka(lepszy jest ten w kawałkach ugniecony bezpośrednio przed podaniem od tej miazgi którą czasem sprzedają;-).Wypełnić zagłębienie tuńczykiem.Przybrać dekoracyjnie po wierzchu pozostałą częścią musztardy,keczupu,majonezu na wierzch "posadzić" oliwkę. Smacznego