Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w stylu meksykańskim - pieczony batat, z sałatką z czerwonej fasoli, ku...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 970
Danie w stylu meksykańskim - pieczony batat, z sałatką z czerwonej fasoli, ku...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Proste danie: świeże grzyby prosto z lasu przyrządzone w gęstym sosie śmietan...
Odsłon: 970
Składniki
Avocado przekroić na dwie połówki.Ściąć tak żeby powstała "łódka "spokjnie leżała na talerzu.Oczywiście usunać pestę.Nakłuć widelcem miąższ,skropić konaikiem.Posolic popieprzyć w gniazdo po pestce włożyć musztrde ,keczup,majonez.Ugnieść w puszcze tuńczyka(lepszy jest ten w kawałkach ugniecony bezpośrednio przed podaniem od tej miazgi którą czasem sprzedają;-).Wypełnić zagłębienie tuńczykiem.Przybrać dekoracyjnie po wierzchu pozostałą częścią musztardy,keczupu,majonezu na wierzch "posadzić" oliwkę. Smacznego