Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie przygotowanie, orginalne w smaku.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 983
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12880
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 983
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12880
Składniki
boczek pokroić w długie plastry, zawinąć każdą śliwkę z osobna w plaster boczku i spiąć wykałaczką.
Smarzyć na głębszym oleju, aż się boczek zarumieni. Usmażone śliwki podawać na zimno skropione sokiem z cytryny.