Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kokosowe batoniki w sam raz jeśli ma się ochotę na coś słodkiego.
Ciasto kokosowe fit bez pieczenia to deser dla miłośników kokosa. Połączenie...
Odsłon: 1395
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 824
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 198
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 824
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 198
Składniki
Wiórki kokosowe wsypujemy do miski dodajemy cukier puder i mieszamy.
Podgrzewamy na małym ogniu śmietanę kremówkę i masło aż do uzyskania jednolitej masy. I wlewamy do wiórków kokosowych i mieszamy.
Z masy tworzymy kuleczki które przekształcamy w gruby rulonik. Przykrywamy folią aluminiową i władamy do lodówki na godzinę.
Ok. 10-15 min przed wyjęciem z lodówki rozpuszczamy w kąpieli wodnej czekoladę.
Po wyjęciu obtaczamy kokosowe ruloniki w czekoladzie. I wkładamy na 3 godziny do lodówki.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 2874
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 3586