Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czemu kupować w sklepie jak można zrobić w domu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Składniki
Obierz banany ze skórki i włóż do osolonej wody na chwilkę. Potem pokrój banany na chipsy i zmieszaj z kurkumą. Trzymaj całość w wodzie jakieś 10 minut. Odcedź banany z wody. Smaż na głębokim oleju przez kilka minut, obracając, aż się zarumienią.