Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 732
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 403
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15149
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1840
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 732
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 403
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15149
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1840
Składniki
Cukinie nie obieram, tylko wyjmuję miąższ. Kroję na półksiężyce lub ćwiartki. Cebulę kroję w plasterki.
Gotuję wodę z przyprawami. Jak mi zabraknie zalewy to dogotowuję następną porcję.
Na dno słoika wkładam plasterek cebuli a potem porcjami cukinię, a w połowie słoika znów wkładam cebulkę. Na koniec rzucam parę ziarenek gorczycy.
Zalewam zalewą:) Pasteryzuję 15-20 minut. Wyjmuję słoiki i stawiam do góry dnem. Tak samo można zrobić ogórkami