Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 182
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20117
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 182
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20117
Składniki
Cukinie nie obieram, tylko wyjmuję miąższ. Kroję na półksiężyce lub ćwiartki. Cebulę kroję w plasterki.
Gotuję wodę z przyprawami. Jak mi zabraknie zalewy to dogotowuję następną porcję.
Na dno słoika wkładam plasterek cebuli a potem porcjami cukinię, a w połowie słoika znów wkładam cebulkę. Na koniec rzucam parę ziarenek gorczycy.
Zalewam zalewą:) Pasteryzuję 15-20 minut. Wyjmuję słoiki i stawiam do góry dnem. Tak samo można zrobić ogórkami