Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
jabłka zetrzeć na tarku, prażyć z cukrem az lekko zbrązowieją i będa miekkie
ugotować budyń z 400 ml mleka, tak by był nieco bardziej gęsty niz zazwyczaj
herbatniki pokruszyć - grubość dowolna
Przekładac całość, po 1 łyżce do pucharków, naprzemiennie, budyń, jabłka,krakersy