Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 2623
Dodano: 12.06.2008
Odsłon: 21077
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Papryczki przekroić na pół, wyjąć nasiona. Do środka włożyć ser feta. Owinąć bekonem i każdy kolejno przekłuć wykałaczką. Grillować do momentu aż papryka nie będzie surowa a bekon stanie się chrupiący.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

darios121 08 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Potrawa niewatpliwie pyszna, ale ze wzgledu na to ze na glillu nie mozna jej przekrecic - bo feta wyplyne, papryke nie przekrawamy a feszerujemy.Przepis jest z Grecji,ale nieudolnie skiepszczony.0 Kto głosował? | Odpowiedz

juzef007 04 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
super sprawa, muszę to wypróbować jak tylko pogoda pozwoli3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 14 listopada 2008Zgłoś do usunięcia
Juz sama nazwa zachęca:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 13 czerwca 2008Zgłoś do usunięcia
ostre, z grilla i chruoiące - moje ulubione trio, na pewno spróbuję3 Kto głosował? | Odpowiedz