Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna grilowana papryka, z bekonem i serem feta. Najlepiej smakuje z zimnym piwem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113589
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113589
Składniki
Papryczki przekroić na pół, wyjąć nasiona. Do środka włożyć ser feta. Owinąć bekonem i każdy kolejno przekłuć wykałaczką. Grillować do momentu aż papryka nie będzie surowa a bekon stanie się chrupiący.