Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,ciekawe na danie główne albo przystawkę
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Składniki
Filet z dorsza oczyści z ości,przyprawic przyprawą do ryb,obsmarzyc na patelni,grzyby najlepiej leśne(podgrzybki)usmażyc na maśle posolic dodac pieprzu.Ciasto rozwinąc,podzielic na dwie części,układac na każdej grzyby,na grzyby ryby,zawinąc w kieszonkę i do dobrze nagrzanego piekarnika na ok 20 min wcześniej posmarowac górę ciasta żółtkiem.Po upieczeniu można jeśc na ciepło np z barszczem albo na zimno z sałatką,i ciepłe i zimne smakują jednakowo dobrze.