Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,ciekawe na danie główne albo przystawkę
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2082
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17941
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1966
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2082
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17941
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1966
Składniki
Filet z dorsza oczyści z ości,przyprawic przyprawą do ryb,obsmarzyc na patelni,grzyby najlepiej leśne(podgrzybki)usmażyc na maśle posolic dodac pieprzu.Ciasto rozwinąc,podzielic na dwie części,układac na każdej grzyby,na grzyby ryby,zawinąc w kieszonkę i do dobrze nagrzanego piekarnika na ok 20 min wcześniej posmarowac górę ciasta żółtkiem.Po upieczeniu można jeśc na ciepło np z barszczem albo na zimno z sałatką,i ciepłe i zimne smakują jednakowo dobrze.