Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,ciekawe na danie główne albo przystawkę
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34891
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16384
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34891
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16384
Składniki
Filet z dorsza oczyści z ości,przyprawic przyprawą do ryb,obsmarzyc na patelni,grzyby najlepiej leśne(podgrzybki)usmażyc na maśle posolic dodac pieprzu.Ciasto rozwinąc,podzielic na dwie części,układac na każdej grzyby,na grzyby ryby,zawinąc w kieszonkę i do dobrze nagrzanego piekarnika na ok 20 min wcześniej posmarowac górę ciasta żółtkiem.Po upieczeniu można jeśc na ciepło np z barszczem albo na zimno z sałatką,i ciepłe i zimne smakują jednakowo dobrze.