Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,ciekawe na danie główne albo przystawkę
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7877
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7877
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
Składniki
Filet z dorsza oczyści z ości,przyprawic przyprawą do ryb,obsmarzyc na patelni,grzyby najlepiej leśne(podgrzybki)usmażyc na maśle posolic dodac pieprzu.Ciasto rozwinąc,podzielic na dwie części,układac na każdej grzyby,na grzyby ryby,zawinąc w kieszonkę i do dobrze nagrzanego piekarnika na ok 20 min wcześniej posmarowac górę ciasta żółtkiem.Po upieczeniu można jeśc na ciepło np z barszczem albo na zimno z sałatką,i ciepłe i zimne smakują jednakowo dobrze.