Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7689
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 244
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2704
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 554
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7689
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 244
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2704
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 554
Składniki
Zmieszać puere z kukurydzą, 1 filiżanką mąki, solą, pieprzem, posiekaną pietruszką. Odstawić na kilkanaście minut. W tym czasie przygotować w jednym naczyniu rozbite jajko a w drugim mąkę. z przygotowanego wcześniej puere formować wałeczki i panierować najpierw w jajku, następnie w mące i jeszcze raz w jajku. Całość smażyć na rozgrzanym oleju, obracając. Smacznego :)