Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 239
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 113
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 239
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 113
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Zmieszać puere z kukurydzą, 1 filiżanką mąki, solą, pieprzem, posiekaną pietruszką. Odstawić na kilkanaście minut. W tym czasie przygotować w jednym naczyniu rozbite jajko a w drugim mąkę. z przygotowanego wcześniej puere formować wałeczki i panierować najpierw w jajku, następnie w mące i jeszcze raz w jajku. Całość smażyć na rozgrzanym oleju, obracając. Smacznego :)