Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna kanapka, która na codzień zajadają się Maltańczycy, tyle że u nas nie znazłam do niego odpowiedniego chlebu czy bułki( powinien być płaski bez drożdży najlepiej ciemny) i dlatego użyłam kajzerki jako w miarę płaskiej;) ale myśle że lepiej by pasowała ciabata
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1119
Składniki
bułkę smarujemy przecierem i skrapiamy oliwą, nakładamy tuńczyk na niego oliwki kapary cebulę i fasolę a na góry sałatę - mocno dociskam drugą połówką, aby nic wypadało
i można wciamaszać