Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna jajeczniczka z dodatkiem bekonu, sera i pomidorków.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2842
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3360
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2842
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3360
Składniki
Rozgrzać na patelni masło, zarumienić na nim bekon. Dodać przekrojone na pół pomidorki koktailowe. Całość podsmażyć do momentu aż pomidorki nie staną się miekkie. Zdjąć z patelni pomidorki i bekon. Na tym samym tłuszczu podsmażyć rozbite jajka - tak aby się ścieły (w razie potrzeby dodać trochę masła). Do jajek dodać starty żółty ser. Podsmazyć tak, aby się stopił. Zdjąć z patelni na talerz. Podawać z bekonem i pomidorkami uprzednio podsmażonymi? Smacznego:)