Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna jajeczniczka z dodatkiem bekonu, sera i pomidorków.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17782
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15570
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7321
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17782
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15570
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7321
Składniki
Rozgrzać na patelni masło, zarumienić na nim bekon. Dodać przekrojone na pół pomidorki koktailowe. Całość podsmażyć do momentu aż pomidorki nie staną się miekkie. Zdjąć z patelni pomidorki i bekon. Na tym samym tłuszczu podsmażyć rozbite jajka - tak aby się ścieły (w razie potrzeby dodać trochę masła). Do jajek dodać starty żółty ser. Podsmazyć tak, aby się stopił. Zdjąć z patelni na talerz. Podawać z bekonem i pomidorkami uprzednio podsmażonymi? Smacznego:)