Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna jajeczniczka z dodatkiem bekonu, sera i pomidorków.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Rozgrzać na patelni masło, zarumienić na nim bekon. Dodać przekrojone na pół pomidorki koktailowe. Całość podsmażyć do momentu aż pomidorki nie staną się miekkie. Zdjąć z patelni pomidorki i bekon. Na tym samym tłuszczu podsmażyć rozbite jajka - tak aby się ścieły (w razie potrzeby dodać trochę masła). Do jajek dodać starty żółty ser. Podsmazyć tak, aby się stopił. Zdjąć z patelni na talerz. Podawać z bekonem i pomidorkami uprzednio podsmażonymi? Smacznego:)