Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15068
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15068
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wyjąć żółtka tak, aby nie uszkodzić białek. Zółka włożyć do miseczki.
Pieczarki pokroić w kosteczkę i podsmażyć na oliwie, do momentu aby puściły wode. Uduszone pieczarki dodać do żóltek i zmiksować. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez. Przygotowanym farszem napełniamy wydrożone jajka.