Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane z łososiem i rzeżuchą

Jajka faszerowane z łososiem i rzeżuchą

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano:

Odsłon: 370

Składniki: 4 jajka 50g wędzonego łososia 1 łyżeczka szczypiorku 1 łyżka rzeżuchy 1 łyżka majonezu szczypta pieprzu Wykonanie: Jajka dokładnie myjemy, gotujemy na twardo, wydrążamy żółtko. Łososia należy pokroić najlepiej w kostkę. W naczyniu mieszamy łososia, szczypiorek, rzeżuchę, majonez i żółtko jajek. Do smaku doprawiamy pieprzem. Farsz schładzamy w lodówce ok. pół godziny i nadziewamy nim jajka. Smacznego :)

Składniki

  • 4 jajka
  • 50 g wędzonego łososia
  • 1 łyżka szczypiorku
  • 1 łyżka rzeżuchy
  • 1 łyżka majonezu
  • pieprz do smaku
1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Jajka faszerowane z łososiem i rzeżuchą

Przygotowanie

  1. Jajka dokładnie myjemy, gotujemy na twardo, przecinamy na pół i wydrążamy nich żółtko.
    Łososia należy pokroić w kostkę.

    W naczyniu mieszamy łososia, szczypiorek, rzeżuchę, majonez, żółtka jajek i doprawiamy do smaku pieprzem.
    Farsz wstawiamy do lodówki na ok. pół godziny i schłodzonym nadziewamy jajka.

    Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń