Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 4 jajka 50g wędzonego łososia 1 łyżeczka szczypiorku 1 łyżka rzeżuchy 1 łyżka majonezu szczypta pieprzu Wykonanie: Jajka dokładnie myjemy, gotujemy na twardo, wydrążamy żółtko. Łososia należy pokroić najlepiej w kostkę. W naczyniu mieszamy łososia, szczypiorek, rzeżuchę, majonez i żółtko jajek. Do smaku doprawiamy pieprzem. Farsz schładzamy w lodówce ok. pół godziny i nadziewamy nim jajka. Smacznego :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 217
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 217
Składniki
Jajka dokładnie myjemy, gotujemy na twardo, przecinamy na pół i wydrążamy nich żółtko. Łososia należy pokroić w kostkę. W naczyniu mieszamy łososia, szczypiorek, rzeżuchę, majonez, żółtka jajek i doprawiamy do smaku pieprzem. Farsz wstawiamy do lodówki na ok. pół godziny i schłodzonym nadziewamy jajka. Smacznego:)