Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne kanapeczki na śniadanie lub piknik ;)
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 957
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 227
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 208
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 39
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 957
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 227
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 208
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 39
Składniki
Każdą kromkę chleba przekroic na połowę. Serek twarogowy utrzeć na jednolitą masę z Sosem chrzanowym. Groszek zblanszować, dokłsdnie osączyć, zmiksować, połączyc z majonezem dekoracyjnym. Szpryckę napełnić pastą chrzanową, wycisnąć na połowę kanapek. Na resztę kanapek wycisnać pastę z groszkiem, kanapeczki ozdobić malymi gałązkami koperku lub plasterkami rzodkiewki.