Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i latwe. pyszny dodatek do obiadu:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 910
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13560
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 910
Składniki
cebule drobno siekamy i podsmarzamy na rumiany kolor. ser scieramy na tarce na duzych oczkach. serek philadelphia mieszamy z 3/4 sera zoltego i cebulka podsmarzona . doprawiamy sola i pieprzem (pikantne lepiej smakuja:) ) kapelusze pieczarek myjemy i nadziewamy nasza mikstura tak by siegala brzegu pieczarki. na koniec posypujemy resztka sera i wsadzamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. zapiekamy az ser sie przyrumieni :) smacznego