Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8510
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8510
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
PIERŚ Z KURCZAKA OCZYŚCIĆ I POKROIĆ W DŁUGIE PASKI .KAŻDY PASEK KURCZAKA OBTOCZYĆ W SEZAMIE I USMAŻYĆ NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU,AŻ SIĘ ZARUMIENIĄ.MOŻNA TEŻ WRZYCIĆ JE DO FRYTKOWNICY.PODAWAĆ Z SOSAMI,NP.CZOSNKOWY,KETCHUP.