Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 761
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1399
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 761
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1399
Składniki
PIERŚ Z KURCZAKA OCZYŚCIĆ I POKROIĆ W DŁUGIE PASKI .KAŻDY PASEK KURCZAKA OBTOCZYĆ W SEZAMIE I USMAŻYĆ NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU,AŻ SIĘ ZARUMIENIĄ.MOŻNA TEŻ WRZYCIĆ JE DO FRYTKOWNICY.PODAWAĆ Z SOSAMI,NP.CZOSNKOWY,KETCHUP.