Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
PIERŚ Z KURCZAKA OCZYŚCIĆ I POKROIĆ W DŁUGIE PASKI .KAŻDY PASEK KURCZAKA OBTOCZYĆ W SEZAMIE I USMAŻYĆ NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU,AŻ SIĘ ZARUMIENIĄ.MOŻNA TEŻ WRZYCIĆ JE DO FRYTKOWNICY.PODAWAĆ Z SOSAMI,NP.CZOSNKOWY,KETCHUP.