Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE,TANIE,SZYBKIE I PYSZNE
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119521
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 9026
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3237
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119521
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 9026
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3237
Składniki
Na rozgrzany w rondlu olej wrzuć posiekaną cebule i pieczarki pokrojone w plastry.Chwile podsmaż.Dodaj starte na tarce na dużych oczkach warzywa.Podlej ok.szkl.wody.Kiełbase obierz z osłonki i pokrój również w plastry.Dodaj do reszty.Jak warzywa będa miękkie dodaj groszek razem z zalewą i znów dolej ok. szkl.wody.Podduś ok 10 min.Dopraw do smaku.Koncentratu nie musisz dawac całego,wg gustu:)Można dodac papryke konserwową,czerwona fasole.