Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE,TANIE,SZYBKIE I PYSZNE
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14578
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14578
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Składniki
Na rozgrzany w rondlu olej wrzuć posiekaną cebule i pieczarki pokrojone w plastry.Chwile podsmaż.Dodaj starte na tarce na dużych oczkach warzywa.Podlej ok.szkl.wody.Kiełbase obierz z osłonki i pokrój również w plastry.Dodaj do reszty.Jak warzywa będa miękkie dodaj groszek razem z zalewą i znów dolej ok. szkl.wody.Podduś ok 10 min.Dopraw do smaku.Koncentratu nie musisz dawac całego,wg gustu:)Można dodac papryke konserwową,czerwona fasole.