Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE,TANIE,SZYBKIE I PYSZNE
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34667
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 908
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 345
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3934
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34667
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 908
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 345
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3934
Składniki
Na rozgrzany w rondlu olej wrzuć posiekaną cebule i pieczarki pokrojone w plastry.Chwile podsmaż.Dodaj starte na tarce na dużych oczkach warzywa.Podlej ok.szkl.wody.Kiełbase obierz z osłonki i pokrój również w plastry.Dodaj do reszty.Jak warzywa będa miękkie dodaj groszek razem z zalewą i znów dolej ok. szkl.wody.Podduś ok 10 min.Dopraw do smaku.Koncentratu nie musisz dawac całego,wg gustu:)Można dodac papryke konserwową,czerwona fasole.