Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE,TANIE,SZYBKIE I PYSZNE
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 2197
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 114
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5650
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 2197
Prosta , szybka i smaczna sałatka, którą możemy podać jako dodatek do obiadu...
Odsłon: 114
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 5650
Składniki
Na rozgrzany w rondlu olej wrzuć posiekaną cebule i pieczarki pokrojone w plastry.Chwile podsmaż.Dodaj starte na tarce na dużych oczkach warzywa.Podlej ok.szkl.wody.Kiełbase obierz z osłonki i pokrój również w plastry.Dodaj do reszty.Jak warzywa będa miękkie dodaj groszek razem z zalewą i znów dolej ok. szkl.wody.Podduś ok 10 min.Dopraw do smaku.Koncentratu nie musisz dawac całego,wg gustu:)Można dodac papryke konserwową,czerwona fasole.