Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWE,TANIE,SZYBKIE I PYSZNE
Składniki
Na rozgrzany w rondlu olej wrzuć posiekaną cebule i pieczarki pokrojone w plastry.Chwile podsmaż.Dodaj starte na tarce na dużych oczkach warzywa.Podlej ok.szkl.wody.Kiełbase obierz z osłonki i pokrój również w plastry.Dodaj do reszty.Jak warzywa będa miękkie dodaj groszek razem z zalewą i znów dolej ok. szkl.wody.Podduś ok 10 min.Dopraw do smaku.Koncentratu nie musisz dawac całego,wg gustu:)Można dodac papryke konserwową,czerwona fasole.
Przepisy Przekąski
Przekąski
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Burek
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 9
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Pyszna, efektowna tarta ze szparagami na cieście francuskim to przekąska, któ...
Odsłon: 10