Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast brzoskwiń można dodać inne owoce, np. morele, śliwki, nektarynki, itp. :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2050
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2039
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2050
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2039
Składniki
Do miski wbić jajka, dodać ser, cukier waniliowy, wymieszać na gładką masę. Dodać cukier, masło, sok z cytryny i bułkę tartą. Ciasto wyrobić ręką i odstawić do lodówki na poł godziny. Schłodzone ciasto podzielić na 8 równych części. Z brzoskwiń wydrążyc pestki i w ich miejsce włożyć kostki cukru. Obtoczyć ciastem, formując kule. Knedle gotować na małym ogniu w osolonej wodzie, do momeentu gdy wypłyną na powierzchnię. Smacznego!