Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe i przede wszystkim smaczne
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1201
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1201
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
Składniki
5 jaj ugotować na twardo, obrać i pokroić w drobną kostkę. Połowę bułki tartej namoczyć w mleku, dodać do masy jajecznej wraz z posiekaną pietruszką i surowym jajem, doprawić zmiażdżonym czosnkiem i przyprawami, dokładnie wymieszać.
Z gotowej masy uformować kotlety, obtoczyć je w pozostałej bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na złoto