Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ładne,dobre do wódeczki,bardzo ostre
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Serki topione ugnieść dłońmi w jedną kule
oderwać kawałek,wielkości śliwki-mirabelki,uformować kulkę,zrobić dołek i włożyć mały filecik anchovies.Zamknąć kulkę
paprykę i chili wymieszać na talerzyku i obtaczamy kulki.
podawać jako koreczki,lub na półmisku