Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7927
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3227
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7927
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3227
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
mięso przyprawiamy wg.uznania ja dodaję dużo chilli,namoczoną bułkę i jajko oraz drobno posiekany koperek-wyrabiamy-formujemy kulki wielkości orzecha wł. i gotujemy ok.5 min od momentu wypłynięcia w osolonym wrzątku,odsączamy i studzimy.
świeżą fasolkę kroimy na 3-4 cm części (mrożonej nie trzeba bo już jest w takiej postaci) i wrzucamy do wrzątku z dodatkiem soli i cukru-gotujemy na 3/4,studzimy.
przekładamy kulki i fasolkę do dużej miski,przyprawiamy do smaku,można jeszcze dodać chilli,posypujemy ziarnami sezamu i polewamy oliwą.SMACZNEGO
można dodać ząbek drobno posiekanego czosnku