Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalny i prosty przepis na pyszne leczo
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Pokroić parówki i papryki w paski, cebule w piórka. Na rozgrzanej patelni zeszklić cebule, dorzucić pokrojone parówki oraz papryki, posolić,popieprzyć,smażyć aż papryka zmięknie. Przygotować sosy według przepisu na opakowaniu i gdy się zagotują w garnku przelać na patelnie do pozostałych składników i gotować jeszcze kilka minut. Smacznego ;)