Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i sycące!!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 131
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1555
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 486
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15634
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 131
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1555
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 486
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15634
Składniki
Naciąć pierś tak,by powstała w niej kieszonka na farsz. Natrzec mięso solą i papryką w proszku. Kiełbase pokroić w drobną kostkę i wrzucić na rozgrzaną patelnie,podsmażyć z posiekaną papryczką chilli i cebulą pokrojoną w kostke. Gdy farsz będzie rumiany zestawić z ognia i chwilę przestudzić.Mozzarelle pokroić w kostke i dodać do przestudzonego farszy,wymieszać. Następnie uprzednio przygotowane filety nadziać farszem i spiąć wykałaczkami tak,by farsz nie wyleciał ze środka. Piersi podsmażyć z obu stron na złoty kolor,następnie przełożyć na blachę,lub do naczynia żaroodpornego,zalać niewielką ilością bulionu drobiowego z kostki i wsadzić do piekarnika nagrzanego na 180 stopni i piec ok. pół godziny. Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i sałatą.