Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i sycące!!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9633
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
Naciąć pierś tak,by powstała w niej kieszonka na farsz. Natrzec mięso solą i papryką w proszku. Kiełbase pokroić w drobną kostkę i wrzucić na rozgrzaną patelnie,podsmażyć z posiekaną papryczką chilli i cebulą pokrojoną w kostke. Gdy farsz będzie rumiany zestawić z ognia i chwilę przestudzić.Mozzarelle pokroić w kostke i dodać do przestudzonego farszy,wymieszać. Następnie uprzednio przygotowane filety nadziać farszem i spiąć wykałaczkami tak,by farsz nie wyleciał ze środka. Piersi podsmażyć z obu stron na złoty kolor,następnie przełożyć na blachę,lub do naczynia żaroodpornego,zalać niewielką ilością bulionu drobiowego z kostki i wsadzić do piekarnika nagrzanego na 180 stopni i piec ok. pół godziny. Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i sałatą.