Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i sycące!!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3942
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19935
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3058
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4283
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3942
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19935
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3058
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4283
Składniki
Naciąć pierś tak,by powstała w niej kieszonka na farsz. Natrzec mięso solą i papryką w proszku. Kiełbase pokroić w drobną kostkę i wrzucić na rozgrzaną patelnie,podsmażyć z posiekaną papryczką chilli i cebulą pokrojoną w kostke. Gdy farsz będzie rumiany zestawić z ognia i chwilę przestudzić.Mozzarelle pokroić w kostke i dodać do przestudzonego farszy,wymieszać. Następnie uprzednio przygotowane filety nadziać farszem i spiąć wykałaczkami tak,by farsz nie wyleciał ze środka. Piersi podsmażyć z obu stron na złoty kolor,następnie przełożyć na blachę,lub do naczynia żaroodpornego,zalać niewielką ilością bulionu drobiowego z kostki i wsadzić do piekarnika nagrzanego na 180 stopni i piec ok. pół godziny. Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i sałatą.