Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe i smaczne danie na każdą okazję
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Filet z kurczaka pokroić w grube paluszki i posypać Kucharkiem.
Paluszki podsmażyć na patelni na rozgrzanym oleju, a następnie odsączyć na ręczniku papierowym, żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.
Ketchup wymieszać z curry i 0,5 łyżeczki Kucharka.
Sos wlać do małego pojemniczka, a na około położyć paluszki i danie gotowe.