Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka. Papryka jest krucha i chrupiącą, a przy tym ma smak idealny. Przepis sprawdzony wielokrotnie.
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 111
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 558
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 93
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 111
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 558
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 93
Składniki
Zalewa: zagotować wszystkie składniki, czyli wodę, ocet cukier, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, goździk.
Po zagotowaniu dodać miód.
Paprykę dobrze umyć i pokroić na cztery części. Ułożyć w słoikach.
Do każdego słoika wsypać kilka ziarenek gorczycy. Zalać zalewą do pełna.
Gotować 15 min.