Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka. Papryka jest krucha i chrupiącą, a przy tym ma smak idealny. Przepis sprawdzony wielokrotnie.
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4852
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20760
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2471
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4852
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20760
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2471
Składniki
Zalewa: zagotować wszystkie składniki, czyli wodę, ocet cukier, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, goździk.
Po zagotowaniu dodać miód.
Paprykę dobrze umyć i pokroić na cztery części. Ułożyć w słoikach.
Do każdego słoika wsypać kilka ziarenek gorczycy. Zalać zalewą do pełna.
Gotować 15 min.