Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka. Papryka jest krucha i chrupiącą, a przy tym ma smak idealny. Przepis sprawdzony wielokrotnie.
Zalewa do ogórków siostry Anastazji jest delikatna i uniwersalna. Jej wyjątko...
Odsłon: 23294
Pączki z ziemniakami siostry Anastazji są super miękkie i puszyste. Zachowują...
Odsłon: 27820
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 33
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 264
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 33
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 264
Składniki
Zalewa: zagotować wszystkie składniki, czyli wodę, ocet cukier, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, goździk.
Po zagotowaniu dodać miód.
Paprykę dobrze umyć i pokroić na cztery części. Ułożyć w słoikach.
Do każdego słoika wsypać kilka ziarenek gorczycy. Zalać zalewą do pełna.
Gotować 15 min.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta z tuńczyka
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Przekąski
Pieczarki nadziewane fasolką szparagową z jajkiem
Pasta z tuńczyka
Pasta z tuńczyka, jajek, ogórków konserwowych oraz suszonych pomidorów. Prost...
Odsłon: 18
Jajka z pieczarkami
Jajka z pieczarkami to moje ulubione jajka faszerowane. Przygotowuję je na św...
Odsłon: 369