Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótka historia o tym jak papryka zaprosiła tuńczyka na kolację : )
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 212
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 212
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Składniki
Paprykę myjemy i przekrawamy w połowie na 2 części, wydrążamy ostrożnie gniazdo nasienne.
Do każdej z części nakładamy kolejno przyprawionego pieprzem tuńczyka, pomidory i posiekanego ananasa.
Wszystko posypujemy bazylią i polewamy olejem z pestek winogron lub oliwą.
Zawijamy w folię lub wkładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C.