Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 420
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 420
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
Ciasto dzielimy na sześć równych części. Każdą z nich smarujemy ketchupem i majonezem. Kładziemy ser i parówkę.Zwijamy ją w trójkąt.
Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdego naleśnika ze wszystkich stron. Papier kładziemy na brytfankę i układamy ciasto. Do rozgrzanego naczynia tak do 180 st wkładamy na jakieś 15-20.min. Trzepa obserwować jak się tylko zarumieni to wyciągamy