Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1000
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12896
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1000
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12896
Składniki
Ciasto dzielimy na sześć równych części. Każdą z nich smarujemy ketchupem i majonezem. Kładziemy ser i parówkę.Zwijamy ją w trójkąt.
Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdego naleśnika ze wszystkich stron. Papier kładziemy na brytfankę i układamy ciasto. Do rozgrzanego naczynia tak do 180 st wkładamy na jakieś 15-20.min. Trzepa obserwować jak się tylko zarumieni to wyciągamy