Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1796
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15386
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9115
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1796
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15386
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9115
Składniki
Ciasto dzielimy na sześć równych części. Każdą z nich smarujemy ketchupem i majonezem. Kładziemy ser i parówkę.Zwijamy ją w trójkąt.
Jajko roztrzepujemy i smarujemy każdego naleśnika ze wszystkich stron. Papier kładziemy na brytfankę i układamy ciasto. Do rozgrzanego naczynia tak do 180 st wkładamy na jakieś 15-20.min. Trzepa obserwować jak się tylko zarumieni to wyciągamy