Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak dla mnie szybko i smacznie
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7577
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2630
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7577
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2630
Składniki
Pieczarki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,podsmażyć na maśle aż odparuje woda.Ugotować jajka na twardo posiekać(jak kto lubi drobno lub grubiej).Posiekać szczypiorek9może być dymka).Gdy pieczarki i jajka ostygną wymieszać wszystkie składniki dodac majonez,sól i pieprz(dużo pieprzu) i można zajadać z dobrym chlebkiem lub bułeczkami.
Na imprezie można podawać pastę na listkach cykorii,lub w dużych makaronowych muszlach (wtedy jajka kroję grubiej)