Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja nowa wersja pasty z makreli
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2330
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 155
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 202
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2330
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 155
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 202
Składniki
Ugotować jajka na twardo,makrelę orać ze skóry,wyjąć kręgosłup i drobne ości.Cebule drobno posiekać i podsmażyć z wegetą na złoto.Wymieszać wszystkie skladniki doprawić do smaku.Można dodać trochę kopru.