Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja nowa wersja pasty z makreli
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 939
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12801
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 939
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12801
Składniki
Ugotować jajka na twardo,makrelę orać ze skóry,wyjąć kręgosłup i drobne ości.Cebule drobno posiekać i podsmażyć z wegetą na złoto.Wymieszać wszystkie skladniki doprawić do smaku.Można dodać trochę kopru.