Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki w nowej odsłonie. Idealne na przekąskę.
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3365
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1956
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 612
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3365
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1956
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 612
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 51
Składniki
Pieczarki obieramy i usuwamy z nich nóżki. Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę posiekaną pietruszką oraz koperkiem (można wykorzystać inne ulubione zioła).
Pieczarki faszerujemy przygotowana pastą. Na wierzchu układamy po plasterku boczku.
Pieczarki układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut. Można jeść na ciepło lub zimno. Smacznego