Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki w nowej odsłonie. Idealne na przekąskę.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1570
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 892
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1570
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 892
Składniki
Pieczarki obieramy i usuwamy z nich nóżki. Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę posiekaną pietruszką oraz koperkiem (można wykorzystać inne ulubione zioła).
Pieczarki faszerujemy przygotowana pastą. Na wierzchu układamy po plasterku boczku.
Pieczarki układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut. Można jeść na ciepło lub zimno. Smacznego