Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki w nowej odsłonie. Idealne na przekąskę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27069
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27069
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Pieczarki obieramy i usuwamy z nich nóżki. Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę posiekaną pietruszką oraz koperkiem (można wykorzystać inne ulubione zioła).
Pieczarki faszerujemy przygotowana pastą. Na wierzchu układamy po plasterku boczku.
Pieczarki układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut. Można jeść na ciepło lub zimno. Smacznego