Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczarki z serkiem toponym

Pieczarki z serkiem toponym

Autor:

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 75

Dodano:

Odsłon: 634

Pieczarki w nowej odsłonie. Idealne na przekąskę.

Składniki

  • pieczarki 8 szt
  • serek topiony 100 g
  • ząbki czosnku 2 szt
  • natka pietruszki
  • koperek
  • boczek wędzony 8 plasterków
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pieczarki obieramy i usuwamy z nich nóżki. Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę posiekaną pietruszką oraz koperkiem (można wykorzystać inne ulubione zioła).

  2. Pieczarki faszerujemy przygotowana pastą. Na wierzchu układamy po plasterku boczku.

  3. Pieczarki układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut. Można jeść na ciepło lub zimno. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń