Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki w nowej odsłonie. Idealne na przekąskę.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 375
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2248
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 999
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 375
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2248
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 999
Składniki
Pieczarki obieramy i usuwamy z nich nóżki. Serek topiony mieszamy z czosnkiem przetartym przez praskę posiekaną pietruszką oraz koperkiem (można wykorzystać inne ulubione zioła).
Pieczarki faszerujemy przygotowana pastą. Na wierzchu układamy po plasterku boczku.
Pieczarki układamy w naczyniu żaroodpornym i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni na 20 minut. Można jeść na ciepło lub zimno. Smacznego