Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1203
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1263
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13406
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1203
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1263
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13406
Składniki
Pieczarki wypłukać. obrać i pokroić w plasterki. Filet z kurczaka opłukać i pokroić w paski. Paprykę wypłukać oczyścić z nasion i pokroić w kostkę. Ser żółty zetrzeć na tarce na grubych oczkach.
Wszystkie składniki wrzucić do pojemnika dodać całe jajka i mąkę i proszek do pieczenia. Po połączeniu wszystkiego powinno powstać ciasto takie jak na placuszki (nie za gęste).Dodać sól i pieprz do smaku. Smażyć na patelni na rozgrzanym oleju. Smacznego