Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 15
Dodano: 28.02.2011
Odsłon: 2705
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ser żółty otrzeć na tarce o grubych oczkach.Można zrobić to poprzedniego dnia ,a wtedy sałatkę zrobimy w 2 minutki.
Tuńczyka odsączyć
Jeśli rodzynki są twarde to namoczyć.Świeże nie wymagają tego kroku.
Połączyć wszystkie składniki dodająć do smaku majonez,tyle aby nie była ani za sucha,ani zbyt płynna.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

iwona_s 28 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
faktycznie, komentarz trafił tam gdzie nie powinien (czasem tu się tak dzieje).0 Kto głosował? | Odpowiedz

inga45 28 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Chyba pomyliły Ci się przepisy:))0 Kto głosował? | Odpowiedz

iwona_s 28 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
taaa, faktycznie: "inna niż wszystkie", te oddzielone białka od żółtek - no nie wpadłabym na to... szkoda, że pozostało nam już tutaj oglądać j tylko takie przepisy...0 Kto głosował? | Odpowiedz