Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i bardzo zdrowo polecam:-):-):-):-):-)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
Pokrzywę sparzam wrząkiem następnie blenduje,odzielam żółtka od białek wrzucam żółtka do blendera,mąkę,sok z cytryny I czosnek,pieprz cały czas blenduję na gładką masę,w drugim naczyniu ubijam białka z solą na sztywną pianę tak ubite białka na sztywno powoli wlewam do masy z pokrzywą I delikatnie mieszam.
Nagrzewam piekarnik na 170 stopni wykłdam prostokątną blachę papierem do pieczenia i wylewamy masę równomiernie rozprowadzając po blaszce.Pieczemy 20 min pozostawiamy w piekarniku do wystudzenia. Po wystudzeniu smarujemy całą powierzchnie serkiem I wykładamy łososia równomiernie zwijamy raz przy razie podajemy w plastrach SMACZNEGO:-):-):-):-):-)