Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1044
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 973
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12869
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1044
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 973
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12869
Składniki
Grzyby mun robimy wedlug przepisu jak na opakowaniu.rydze i pieczarki smazymy na oliwie.Boczek kroimy na mala kostke dodajemy posiekana cebulke i grzuszke pokrojona w paski.Tofu kroimy w kostke i delikatnie podsmazamy. Farsz nakladamy na rukole i polewamy oliwa i octem balsamicznym.smacznego.