Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Grzyby mun robimy wedlug przepisu jak na opakowaniu.rydze i pieczarki smazymy na oliwie.Boczek kroimy na mala kostke dodajemy posiekana cebulke i grzuszke pokrojona w paski.Tofu kroimy w kostke i delikatnie podsmazamy. Farsz nakladamy na rukole i polewamy oliwa i octem balsamicznym.smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

irma 21 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Jestem bardzo ciekawa jak smakuje taka sałatka??6 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 21 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Ciekawa sałatka i to połączenie smaków,bardzo ciekawe.6 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 20 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Niebanalne, z pewnością pyszne połączenie składników :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

Tangerinka 20 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
auau ;) niezue zderzenie skladnikow :)przepraszam za brak pl literek...
0 Kto głosował? | Odpowiedz