Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, smacznie i z zaskoczeniem dla gości ciekawe dla oka
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Składniki
szpinak - surowy - ułożyć na półisku (większe listki przedzielić na pół, odrzucić łodygi), na wierzchu truskawki pokrojone na połówki lub ćwiartki oraz jajka ugotowane na twardo pokojone na ósemki lub ćwiartki.
przygotować sos winegret czyli cytrynę wymieszać z solą i pieprzem, dodać musztardę i stale mieszając wlać cienkim strumieniem olej. Szalotkę lub cebulkę obrać, drobniutko posiekać. Wymieszać z sosem.
całe danie polać sosem winegret.
pychota i zaskakujący wspaniały smak