Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, smacznie i z zaskoczeniem dla gości ciekawe dla oka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
szpinak - surowy - ułożyć na półisku (większe listki przedzielić na pół, odrzucić łodygi), na wierzchu truskawki pokrojone na połówki lub ćwiartki oraz jajka ugotowane na twardo pokojone na ósemki lub ćwiartki.
przygotować sos winegret czyli cytrynę wymieszać z solą i pieprzem, dodać musztardę i stale mieszając wlać cienkim strumieniem olej. Szalotkę lub cebulkę obrać, drobniutko posiekać. Wymieszać z sosem.
całe danie polać sosem winegret.
pychota i zaskakujący wspaniały smak