Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 85
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 85
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 85
Składniki
ogorek obrac ze skory i zetrzec na tarce na duzych oczkach (mozna delikatnie posolic i odsaczyc z wody pozniej ja tego nie zrobilam
rzodkiewke umys i zetrzec na tarce na duzych oczkach
szcypiorek posiekac i polaczyc z rzodkiewka i ogorkiem
dodac lyzke majonezu, doprawic do smaku sola i pieprzem