Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Ugotować szparagi, najlepiej na parze, mogą być ewentualnie ze słoiczka. Po ostygnięciu pokroić w cm plasterki.
Jajka ugotowane na twardo pokroić w ósemki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, pokroić w większą kostkę
Szynkę parmeńską pokroić w paseczki i delikatnie podsmażyć na oliwie
Dodać szczypiorek lub koperek,kilka liści botwinki sól, pieprz, całość wymieszać z majonezem.
Podawać po lekkim schłodzeniu w lodówce.
Smacznego