Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 180
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 180
Składniki
Ugotować szparagi, najlepiej na parze, mogą być ewentualnie ze słoiczka. Po ostygnięciu pokroić w cm plasterki.
Jajka ugotowane na twardo pokroić w ósemki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, pokroić w większą kostkę
Szynkę parmeńską pokroić w paseczki i delikatnie podsmażyć na oliwie
Dodać szczypiorek lub koperek,kilka liści botwinki sól, pieprz, całość wymieszać z majonezem.
Podawać po lekkim schłodzeniu w lodówce.
Smacznego