Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Ugotować szparagi, najlepiej na parze, mogą być ewentualnie ze słoiczka. Po ostygnięciu pokroić w cm plasterki.
Jajka ugotowane na twardo pokroić w ósemki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, pokroić w większą kostkę
Szynkę parmeńską pokroić w paseczki i delikatnie podsmażyć na oliwie
Dodać szczypiorek lub koperek,kilka liści botwinki sól, pieprz, całość wymieszać z majonezem.
Podawać po lekkim schłodzeniu w lodówce.
Smacznego