Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i pyszna.
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 76
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 201
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 50
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 873
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 184
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 76
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 201
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 50
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 873
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 184
Składniki
Ugotować szparagi, najlepiej na parze, mogą być ewentualnie ze słoiczka. Po ostygnięciu pokroić w cm plasterki.
Jajka ugotowane na twardo pokroić w ósemki
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, pokroić w większą kostkę
Szynkę parmeńską pokroić w paseczki i delikatnie podsmażyć na oliwie
Dodać szczypiorek lub koperek,kilka liści botwinki sól, pieprz, całość wymieszać z majonezem.
Podawać po lekkim schłodzeniu w lodówce.
Smacznego