Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne ciasto sama robiłam więc wiem!!Mniammmm
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Składniki
Rozbić osobno każdą galaretkę.
Po jednej kostce sera zamiksować.
Do tego dodawać po łyżce galaretki(galaretka nie ma zastygnąć)dobrze rozmiksować.
Zalewać do tortownicy i włożyć do lodówki,żeby zastygnęło.
Czynność powtarzać trzy razy ostatnią galaretkę zalać bezpośrednio do tortownicy już bez sera.
SMACZNEGO!!!