Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne ciasto sama robiłam więc wiem!!Mniammmm
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 376
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 376
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Rozbić osobno każdą galaretkę.
Po jednej kostce sera zamiksować.
Do tego dodawać po łyżce galaretki(galaretka nie ma zastygnąć)dobrze rozmiksować.
Zalewać do tortownicy i włożyć do lodówki,żeby zastygnęło.
Czynność powtarzać trzy razy ostatnią galaretkę zalać bezpośrednio do tortownicy już bez sera.
SMACZNEGO!!!