Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3832
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414671
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2374
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3832
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414671
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2374
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie i mleku (ok.1 godz.).Następnie osuszyć i pokroić w kwadraty.Wszystkie skladniki na zalewę wrzucić do garnka, wymieszać i gotować ok.2-4 min.Dodać pokrojone śledzie i gotować ok.2-3 min. KRÓTKO, aby się nie rozleciały.Gotowe śledzie przełożyć do słoika i trzymac w lodówce. Smacznego