Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie i mleku (ok.1 godz.).Następnie osuszyć i pokroić w kwadraty.Wszystkie skladniki na zalewę wrzucić do garnka, wymieszać i gotować ok.2-4 min.Dodać pokrojone śledzie i gotować ok.2-3 min. KRÓTKO, aby się nie rozleciały.Gotowe śledzie przełożyć do słoika i trzymac w lodówce. Smacznego