Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przysmak na czas postu jak i podczas biesiad kulinarnych,suto zakrapianych.Wszak wiadomo,że rybka lubi pływać. -))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2430
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2430
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Składniki
Filety śledziowe moczymy w przedziale czasowym od 20 do 30 minut.Następnie odcedzamy i po dokładnym osuszeniu kroimy w dzwonka.Obraną cebulę kroimy dość drobno.Do miski o średnicy ok.30 cm wsypujemy dzwonka oraz cebulę.Dodajemy przyprawy i zalewamy olejem roślinnym.Ważnym jest aby składniki były całkowicie zamoczone.Po ok.dwóch dniach możemy rozkoszować się naszym tradycyjnym i nieodzownym przysmakiem,nie zapominając o stwierdzeniu powyżej,że rybka lubi pływać.Życzę smacznego.