Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 831
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12593
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 831
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12593
Składniki
Polędwice mielimy cebulę i ogórek kroimy w drobną kostkę żółtko oddzielamy od białka tak aby pozostało całe na talerzu układamy zmieloną polędwice w formie okręgu a w środku robimy zagłębienie w którym układamy żółtko na obwodzie mięsa układamy cebulę i ogórek Ważne żeby tak podawać z dwóch powodów po pierwsze widać wszystkie składniki ale najważniejsze to cała przyjemność mieszania przed konsumpcją oczywiście doprawiamy solą i pieprzem