Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1500
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1727
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1500
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1727
Składniki
Polędwice mielimy cebulę i ogórek kroimy w drobną kostkę żółtko oddzielamy od białka tak aby pozostało całe na talerzu układamy zmieloną polędwice w formie okręgu a w środku robimy zagłębienie w którym układamy żółtko na obwodzie mięsa układamy cebulę i ogórek Ważne żeby tak podawać z dwóch powodów po pierwsze widać wszystkie składniki ale najważniejsze to cała przyjemność mieszania przed konsumpcją oczywiście doprawiamy solą i pieprzem