Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1431
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1604
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1369
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1431
Składniki
FARSZ POKROJONA W DUZE KAWALKI DYNIE UGOTOWAC Z ODROBINA SOLI. ODCEDZIC I ROZGNIESC MIKSEREM LUB WIDELCEM . DODAC PARMEZANU- OK 4 LYZECZKI JEDNO SUROWE JAKJO - FARSZ Z DYNI POWINIEN BYC JAK NAJBARDZIEJ ODCEDZONY Z WODY- PRZED DODANIEM JAJKA I PARMEZANU PROPONUJE ABY POZOSTAWIC PRZETARTA DYNIE MA SITKU NA OK. 15 MIN. CIASTO CIASTO TAKIE JAK NA MAKARON JAJECZNY - 400gr MAKI 2 JAJKA , WODA - ZAGNIESC ODSTAWIC CIASTO NA OK 30 MINUT , ROZWALKOWAC - LEPIC JAK PIEROZKI LUB USZKA UGOTOWANE PIEROGI PODAWAC Z ROZTOPIONYM MASELEM ( NIE TOPIC NA PATELNI - STOPI SEI SAMO POD WPLYWEM TEMPERATURY) I LISCIEM SZALWI , POSYPAC PARMEZANEM SMACZNEGO