Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Składniki
FARSZ POKROJONA W DUZE KAWALKI DYNIE UGOTOWAC Z ODROBINA SOLI. ODCEDZIC I ROZGNIESC MIKSEREM LUB WIDELCEM . DODAC PARMEZANU- OK 4 LYZECZKI JEDNO SUROWE JAKJO - FARSZ Z DYNI POWINIEN BYC JAK NAJBARDZIEJ ODCEDZONY Z WODY- PRZED DODANIEM JAJKA I PARMEZANU PROPONUJE ABY POZOSTAWIC PRZETARTA DYNIE MA SITKU NA OK. 15 MIN. CIASTO CIASTO TAKIE JAK NA MAKARON JAJECZNY - 400gr MAKI 2 JAJKA , WODA - ZAGNIESC ODSTAWIC CIASTO NA OK 30 MINUT , ROZWALKOWAC - LEPIC JAK PIEROZKI LUB USZKA UGOTOWANE PIEROGI PODAWAC Z ROZTOPIONYM MASELEM ( NIE TOPIC NA PATELNI - STOPI SEI SAMO POD WPLYWEM TEMPERATURY) I LISCIEM SZALWI , POSYPAC PARMEZANEM SMACZNEGO