Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 118
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 331
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2691
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 118
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 331
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2691
Składniki
-wątróbkę- tradycyjnie usażyć na patelni,-pokrojone pieczarki podsmażyć na patelni,-cebule pokroić w grube plastry i również podsmażyć na patelni
-Umażone kawałki wątróbki pokroić na mniejsze części (paski lub kostki)-Wrzucamu wszystkie składniki (wąrtóbka,pieczarki,cebula) do garnka ,-zalewamy bulionem i gotujemy-ok 1 godzinki.-doprawiamy do smaku.-pod koniec gotowania posypać delikatnie mąką ,aby zagęścić sos
ZNAKOMICIE SMAKUJE Z RYŻEM
(wątróbka drobiowa się rozgotuje-nie polecam)