Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
-wątróbkę- tradycyjnie usażyć na patelni,-pokrojone pieczarki podsmażyć na patelni,-cebule pokroić w grube plastry i również podsmażyć na patelni
-Umażone kawałki wątróbki pokroić na mniejsze części (paski lub kostki)-Wrzucamu wszystkie składniki (wąrtóbka,pieczarki,cebula) do garnka ,-zalewamy bulionem i gotujemy-ok 1 godzinki.-doprawiamy do smaku.-pod koniec gotowania posypać delikatnie mąką ,aby zagęścić sos
ZNAKOMICIE SMAKUJE Z RYŻEM
(wątróbka drobiowa się rozgotuje-nie polecam)